domingo, 22 de julio de 2012

PELS VOLTS DE VALLFORNES (CÀNOVES)


Bé, com estic solet aprofito Diumenge matí per fer una escapadeta pels volts de Vallfornés. L´embassament, el Castanyer de Can Cuc, l´hotel que han fet nou a Can Cut, la ermita de San Salvador ... un passeig de cap a 3 horetes ... per estirar les cames.















CÀNOVES (VALLFORNÉS)


(1. Cànoves 2.Róc Fité 3. Embassament de Vallfornes 4. Torrent d´en vaga de Can Cuc 5. Castanyer de Can Cuc 6. Casa Can Cuc 7. Ermita de San Salvador 8. Veinat de San Salvador)


SITUACIÓ: Cànoves (Valles Oriental) RUTA: Uns 15 kilòmetres aproximadament. Sortim de Canoves direcció l´embasament de Vallfoernes (indicacions). Arrivem a l´embasament i el reseguim fins al final, on trobem una desviació a mà dreta direcció el Castanyer (indicacions). Després de 3.5 kilometres de pujada trobem un camí a mà esquerra amb rétol indicador del Castanyer i la Casa del Bosc (casa rural). En poc més de 1 minut arrivem al Castanyer. Tornem enrera per tornar agafar la pista principal in continuem pujant. Deixem una camí a mà esquerra amb forta pujada per començar a suavitzar molt el camí direcció sud, deixem una camí que treca a mà esquerra i tot seguit arrivem a la casa de Can Cuc. La vorejem per la seva esquerra i continuem fins arrivar a la ermita de San Salvador (al tanto amb la cadena). Tot seguit, i sense deixar la pista principal en cap moment, en clara baixada, creuant el veinat de San Salvador fins arrivar a la pista principal que ens durà a Cànoves.

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)