jueves, 14 de marzo de 2013

CASTELL DE SAMITIER (SOBRARBE, OSCA)





Aquesta excursió val molt la pena fer-la, tranquilament un matí sense presses. A mig camí de l´embassament de Graus i l´embassament de Mediano tenim "los estrechos de entremon" però també disfrutarem de Peña Montañesa i tot el pirineu d´Osca. Tot la informació la trobareu a la pàgina web de Excursiones por Huesca
on trobareu un munt de sortides.


(VIDEO RESUM)
Bé, potser el que és la excursió fins que arrivem adalt del cim no és gaire maco però ... una vegada adalt les vistes valen molt la pena.



Nosaltres deixem el cotxe al costat del cementiri i la torre del castell de Samitier. Creuem el poble que realment es maco i ens enfilem per una pista principal que comença al costat d´una gran font.



A mig camí trobem la ermita de nostra señora de Waldesca. Encara que de contrucció sencilla, quan entras dins quedas força impresionat pel color blau intens del seu sostre.




Ja continuem amunt i deseguida veiem la silueta del castell, a mida que disfrtuem de les vistes direcció nord de l´embassament de Mediano i tot el Pirineu.



Una vegada adalt disfrutem de la esglesia i del castell que tenim la sort de poder entrar dintre i disfrutar del seu interior però per sobre de tot, disfrutem de les vistes dels embassament del Grado i Mediano ... uf !!!










Una excursió curteta però que val molt la pena fer-la de veritat !!!




Castillo de Samitier







COM ARRIVAR-HI ???

Desde Huesca tomamos la autovía A-22, dirección Lleida. En Barbastro nos deviamos dirección Ainsa por la N-123 y posteriormente por la A-139.  Pasada la localidad de Abizanda y antes de llegar a Mediano nos encontraremos con un desvio señalizado a la localidad de Samitier al cual nos dirigiremos y donde estacionaremos el vehículo.

Powered by Wikiloc

1 comentario:

Alfredo dijo...

Lo primero, que guapos/as estais con esos gorros..
Muy bonito el paseo el pasisaje, vamos todo, ya mismo no teneis nada que ver en Huesca y alrededores.

cuidaros...ññññ

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)