viernes, 23 de marzo de 2012

Cami dels Monjos-La MOla (S. Llorenç del Munt)



Aquest divendres aprofito el temps lliure que tinc al migdía per arrivar-me fins el parc natural de S. Llorenç del Munt. Arrivo fins a Matadepera i direcció Mura, només sortir del poble agafo direcció el petit Cavall Bernat per tot seguit anar prenent direcció els rètols que indicant La Mola. Adalt de la urbanització trobo el parking d´on sortiré.



Alla faig un petit àpat disfrutant jà de l´entorn de tot el parc, per tot seguit canviar-me, posar-me de curt, bambes i cap adalt del cim de la Mola !!!
Rés, aquest potser és la opcció més ràpida de pujar fins la Mola, son uns 3 kilòmetres que es fan molt bé i disfrutant en tot moment del paisatge, molt recomenable de fer !!!

LA MOLA (S. LLORENÇ DEL MUNT)
Aproximació: Arrivem a la població de Matadepera i agafem la carretera direcció Mura, però només sortir del poble de Matadepera prenem a mà dreta la desviació cap al Cavall Bernat. Allà passem l´institut i jà agafem les indicacions de La Mola/Camí dels monjos. Arrivem adalt on deixarem el cotxe al parking
Itinerari: Prenem el PR amb marques grogues i blanques amb les indicacions de camí dels monjos fins arrivar a la Mola, uns aproximadament 3 kilòmetres.

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)