domingo, 6 de mayo de 2012

VIA "PUTES MOSQUES"( 6b, (V+ obligat, 110 mts PERLES)

 Perles ... un llóc fantàstic i una bona paret, la Roca d´en Solà, una bona via, la "Putes Mosques" i com no, molt bona companyia. En Ferran, la Marta, l´Alfredo, l´Ana, la Esther i en Jaume ... que més podem demanar ???


Per arrivar a Perles deixem enrera Coll de nargó i jà tot seguit direcció Fígols fins arrivar aquest petitíssim poble de contades cases. Allà mateix, a peu de carretera, sense patir, deixem el nostre cotxe per anar a buscar un corriol que surt davant mateix del poble, ens durà ens pocs minuts (15 minuts) fins el peu de via.

Arrivem a peu de via i trobem una bona colla tant a la nostra via com a la veina. Uf ... els veiem patir al primer llarg on tenim el grau de la via, un 6b que encara que diuen les ressenyes que la dificultat màxima oblidada és un V+ ... no el veiem en llóc. Gràcies al Ferran que ens engresca i així ho fem !!!


 L1 (6b, 25 mts)Primer comencen l´Alfredo i la Ana i la Esther i jo al darrera. El primer parabolt compateix amb la veina Amistades Peligrosa per tot seguit marxar a dreta, un 6a molt finet fins arrivar a un petit extraplom on trobem el pas de 6b. Sortin d´aquí mimba la dificultat fins arrivar a la reunió. L2 (6a, 25 mts)  Uf ... recta amunt, en placa de 6a, molt finet que no ens deixa relaxar-nos fins la reunió.
L3(V+, 25 mts,) Increíble, sortim en flanqueig a la dreta per una fisurea molt estética amb molt ambient, fins sortir per amunt en una placa també molt maca fins la reunió. L4 (V+, 35 mts) Aquí sortim en diagonal a la dreta on trobem els passos més difícils per tot seguit recta amunt disfrutant de la escalada 

 DESCENS: Tenim la opcció de rapel.lar la via però nosaltres baixem caminant pel camí que trobarem direcció est fins els cotxe.

VIA PUTES MOSQUES (6b, 110mts)
Roc d´en Solà, Perles

Dificultat: 6b (V+ obligat ???)
Llargaria: 110 mts
Grau d´exposició: Baix
Grau de compromís: Baix
Equipament: Parabolts
Material: 8 cintes
Orientació: Sud-est



6 comentarios:

Alfredo dijo...

Guapa la via, para los pocos metros que tiene, cada largo es diferente, desplome, placa, flanqueo y de todo..recomendable.
ahhh!! y con unas gotas de lluvia.

cuidaros..ññññ

RATAFIAIRE dijo...

Buuuaaa!!!

ferran dijo...

vaya parell de cordades mes canyeres... si us vau menjar la via en un moment, a partir d'ara que tremoli els 6b
felicitats xavalins
ferranet

Ther dijo...

Ostres...i mira que al principi ens ho miravem amb cara de pocs amics eh!!! I com vem disfrutar!!!
Via genial i cordada i cia genials!!!

Marta Espin dijo...

Veig que a més dels cracks, també surten els dofinets d'en Ferranet!!! jiji... nens! va ser espectacular veure'us!
Marta

JAUME ORS dijo...

tots vosaltres sou uns craks !!! Vui tornarrrr !!!! POdriem fer la via veina del costat ????

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)