lunes, 17 de septiembre de 2012

Pel volts de Sant Hilari (Cardedeu)


Aprofitem que estem preparant la propera vilapassejada per buscar una ruta, maca i fàcil i l´entorn escollit ha sigut pels volts de la ermita de Sant Hilari.  Una ermita molt maca però per sobre de tot els voltants son mol acollidors.
Fem una ruta circular d´ une dues horetes sense gaire desnivell per pistes en bon estat desde on tenim vistes cap al Montseny  i cap a la serralada litoral.


Podem disfrutar de les moltes masies que es troben disperses, amb els seus camps i bestiars, els arbres, vaja de la naturalesa en la seva màxima expresiò, sense cap mena de contacte amb la civilització de l´esfalt i el ciment.



PELS VOLT DE SANT HILARI

APROXIMACIÓ: Podem arrivar en cotxe desde Cardedeu pel turo de la Penya direcció Sant Hilari, on podrem deixar el cotxe.
ITINERARI: Fem una ruta circular. Sortim de la ermita de Sant Hilari direcció la cruïlla de 4 camins, per anar a buscar la pista que pasa aprop del turó Matacabres i per anar a parar al GR97. Agafem direcció est, creuem la pista que puja a Sant Hilari i, en baixada, prenem el seguent crueament a la esquerra direcció nord. Pujem per la pista tot recta disfrutant de les vistes i quan comença a baixar amb direcció oest per tot seguit arrivar a la Ermita de Sant HIlari.



Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)