viernes, 10 de agosto de 2012

ESPORTIVA A VALLDANEU (S. MARTI DE CENTELLES)

Bé ... quedem divendres per anar a escalar als Graus dels Matxos però la sorpresa ens la trobem quan arrivem i una vegada deixem el cotxe per sobre la corva que dona l´accés al sector, ens  trobem un rètol on posa que està prohibit la escalada i l´estocianment de cotxes per perill d´incendi ... ens mirem i ... dons rés serà qüestió de donar exemple. On anem ???







Recordo una vegada anar a escalar aquest sector de Valldaneu i com ho tenim aprop allà marxem. Tenim el dubte de si també estarà prohibida la escalada però quan arrivem no hi ha cap cartell o sigui que ... escalarem !!!

La orientació fantàstica per dies de calor com avui i la veritat és que s´està força bé. Els peus de via molt còmodes i la aproximació ben equipada amb cordes fixes. l´equipament de les vies ... d´escola !!!! Les vies cosidetes amb parabolts ... no pots tindra por a fer de primer.

Tot i no saber els graus de les vies, els companys que trobem al sector jà ens diuem per on es mouen els graus sense pasar del V+ però si no recordo malament tenim al mig una via de 6a+????




I així pasem la tarda, ben acompanyats per en Moka disfrutant de la escalada i de tots nosaltres i com no, fugint de la calor però si potser escalant millor que millor.






ESCOLA D´ESCALADA LA SOLEIA 
(S. MARTI DE CENTELLES)

L'Escola d'Escalada "la Soleia" és una zona d'escalada tradicional, restaurada per l'Ajuntament de Sant Martí de Centelles amb l'acord de la propietat de la finca l'any 2010. Consisteix en 10 vies d'escalada, entre elles algunes apropiades per a iniciar-se en aquest esport; un rappel i un camí equipat, més un sector reservat a l'obertura de noves vies. Es troba a Valldaneu, a la cinglera de la Soleia, situada sota l'antiga parròquia.

                                       http://www.smarticentelles.org/pagina.php?idFam=108
                       (INFORMACIÓ A LA PAGINA WEB DE S. MARTI DE CENTELLES)


No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)