viernes, 17 de octubre de 2014

S. Llorenç de MOntgai. Esperó Remacha

 
S. Llorenç de Montgai és un petit paràdis on practicar la escalada i disfrutar de les vistes de l´embassament, de disfrutar de la tranquilitat del seu poble, fer la birreta a bar i desconectar avans o després de la escalada. Tenim opccions de tota mena, via llarga, esportiva, alguna cresta i tot el que sigui disfrutar de la natura com caminar, fer bicicleta ... el que sigui.
 
 
 
 
Nosaltres avui será un intensiu d´aquesta zona, pel matí escalarem a l´esperó remacha i a la tarda marxarem a Lleida on anirem a veure el film "solo, escalada a la vida" on agafa protagonisme la paret del Cilindre aquí mateix a S. LlorenÇ.
 
Marxo amb la Marian, i ens anem directa a l´espero on farem una via d´aquest pany de roca o ... un pupurri dons només cal començar a pujar per anar agafant variants i ... així ho farem.
 
 
Tot i ser principis d´octubre la calor apreta i a sobre la orientació sud d´aquest sector encara fa que pasem més calor ... deunidó !!! Qui ens ho hagues dit ... calor de debó.
La Marian comença amb el primer llarg. Evident ... peus amunt de la placa i anar seguint les xapes, encara que allunyen una mica ... fácil.
 
 
 
 
Una vegada arriba a la reunió, molt còmode instal.lada  pujo jo. El segón llarg el faré jo, maco, tot i que és un V+ alguna resenya marca com a 6a. Tot i així es deixa fer bé i molt maco.
El tercer llarg el tancarà la Marian i ... tenim dubtes dons voliem fer el llarg de IV+ però acabem o ... acaba fent la Marian el 6a+ on apreta de debó. Tot i això  la Maria, tot i el dubte  tira amunt.
 
 
 
 
Jo al darrera pateixo una mica, això d´escalar de segón és el que té ... no t´ho mires gaire i acabes patint més que fent de primer. Arribem al cim i només cal disfrutar de les vistes que es tenen desde adalt. Ara només caldra carregar material i baixar caminant cap al cotxe.









 
 
Una vegada arribem al cotxe marxem a fer una birreta al bar del poble i com no ... preparar nous projectes ... la millor manera d´acabar el día.


 
 
 
S. LLORENÇ DE MONTGAI
ESPERÓ REMACHA

Aproximació:

Aparquem el vehicle tot just davant l’Esperó. Pugem per uns esgraons metàl·lics i ens situem a peu de via, en front la làpida.

Via NOrmal. NOsaltres acabem fent una mica de pupurri.
 
 
 
 

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)