domingo, 25 de marzo de 2012

Via "Camí de l´alsina, 150 mts, 6a, V+ oblitat) Montserrat, Miranda pas del Francessos)


Avui tornem cap a MOntserrat, el nostre petit paradís, aquell indret especial on no cal escalar per trobar-se bé, però si escalem, millor que millor.



(VIDEO RESUM)
Avui tenim a la Miriam com a companya de cordada, juntament amb la Esther i jo. Serà la seva primera via llarga i estem segur que anirà molt bé, com sempre, estar clar . Anem a fer una via sencilleta, encara que MOntserrat per tot aquell que comença no deixar de ser fàcil. Fem la via del camí de l´alsina, això si, no farem els dos primer llargs i anirem a fer directament la resta de via, asequible i realment maca.
La Esther és la primera en obrir, avui està que se surt, com sempre, però avui no para de cantar, de xerrar ... que guais. La Miriam comença una mica tensa, però de mica en mica es deixar anar i tot, patir una mica, acaba disfrutant de valent, se li nota a la cara.
El primer llarg és maco, sobre tot el flanqueig just avans d´arrivar a la reunió i com no les vistes cap al monestir ajudant de valent.

Un segón llarg també maco, sortint amb tendencia a la dreta per tot seguit anar a buscar la reunió comode, vaja, supercomode.

...i a continuació el següent llarg maco, mantingut en un mar de roca inmens que fa gaudir de valent.

I així fins arrivar a un últim llarg, de 10 metres que ens farà arrivar adalt del cim. Una via sencilla però maca, recomenable per a tots aquells que no buscant patiment de cap mena, només el patiment de decidir tornar cap a casa ... que no marxariem !!!
VIA CAMÍ DE L´ALSINA
(150 MTS, 6A, V+ obligat)
MONTSERRAT (MIRANDA DEL PAS DELS FRANCESOS)
(nosaltres no farem els dos primer llargs, així quedarà la via en una dificultat de V)
Accés: Del monestir de mOntserrat agafem el camí direcció S. Benet. Una vegada passem un pont de fusta (avans del pas dels francesos) la via comença a mà dreta, en una paret vertical. NOsaltres decidim no fer els dos primers llargs, així que continuem pujant escales i només una mica més endavant, en un revolt a esquerra, agafem un camí que surt a la nostra dreta, que ens deixarà a peu del tercer llarg. ITINERARI: L3 (30 mts, V) Sortim a buscar el parabolt per sota d´un petit arbust per continuar recta amunt. Haurem d´estar atents on farem el flanqueig, just on comença a desplomar una miqueta. Flanqueig a la esquerra on trobarem la reunió. L4 (25 mts, V). Sortim per la esquerra de la reunió per tot seguit recta amunt disfrutant sense dificultat. Arrivarem a la reunió, al tanto amb les pedres, en un replà molt comode. L5 (35 mts, V) El llarg més maco, sens dubte, recta amunt disfrutant d´aquest mar de roca, mantingut però fàcil. L6 (10 mts, II) Sortim recta amunt vigilant un pel descompost fins arrivar al cim. DESCENS: Baixarem caminant. Pujem una mica fins trobar el camí de S. Benet. Agafem a la esquerra fins trobar el camí del MOnestir. ORIENTACIÓ: SE

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)