domingo, 9 de septiembre de 2012

Via Mares del Sur (220 mts, 6a, V obligat) Pollegó oest


Avui és una data especial ... 11 de setembre, diada Nacional de Catalunya i per posar el nostre granet de sorra anirem a escalar a Montserrat amb la senyera com a protagonista i així ha sigut. Més tard, a la tarda també serà una día especial, posiblement la manifestació amb més representació de tota la història de Catalunya ... un día complert.

Triem la vesant Sud de Montserrat, al pollegó oest, encar buscant la ombreta i de fet, hem encertat, dons ha sigut un día de calor. La via escollida Los Mares del Sur, una via que et fa escalar de debó, excursions entre xapes, pedra dubtosa ... Montserrat.









Al final de via fem cim i com no foto de grup però estar clar que serà un foto molt especial ... un avans i un després ???



VIA LOS MARES DEL SUR (6a, 220 mts)
POLLEGÓ OEST (MONTSERRAT)

Accés: Desde vinya nova direcció el torrent del POnt, on veiem unes fites  blanques que agafarem a la dreta que ens dura direccó nord fins a peu de via de l´Aresta Ribes. Continuem amunt per camí poc definit fins siturarnos a peu de via. Com a referencia veurem un pont de roca equipat.
Descens: Rapelarem la via en cinc ràpels.




2 comentarios:

Alfredo dijo...

La tengo para hacerla con mi retoño..se ve xula.
Una cosita, quien es ese tio maxote que no lleva samareta???

cuidaros...ññññ

Montse dijo...

M'encanta la veueta tímida de la Sandra...
Jejeje ;)
Visca Catalunya lliure!
Namaste

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)