domingo, 10 de noviembre de 2013

5 ANIVERSARI GEAMM


Un altre any, però aquest especial, el que fa cinc ... cinc anys d´aniversaris, de pasar-ho bé, d´estar junts.
Aquest anys el batejem com el retonr perqué tornem a la casa del primer any. Que millor que aquest indret tant meravelló com la Vall de Lord, a tocar de Sant Llorenç de Morunys, un entorn increíble.

(VIDEO RESUM JORNADA)

(VIDEO AUDIOVISUAL APM GEAMM)


(VIDEO FOTO DE GRUP)


Quedem dissabte al matí, nosaltres fem nit a la mateixa població. Allà ens trobem tots. Primer de tot, anem a esmorzar, a fer la xerrada. abraçades, petons i riures ... com sempre.

Farem una primera activitats per començar el cap de setmana, anem a escalar molt aprop de la estació d´esquí de Port del Comte. Un sector que deunidó ... apreta de debó el grau.






















Aixó si el llóc molt maco, amb un lloc per fer dinar amb unes barbacoes per tot arreu.

Acabada la jornada d´escalada marxem tots junts cap a la casa. Ara toca instal.lar-xe, fer la duxta, posar-se còmode, començár ador-nar la sala on farem totes les activitats ... karaoke, audiovisualts i com no ballaruca !!!




















La nit ha sigut llarga i com no sempre hi ha que aguanta fins a última hora. Les noies de la colla aquest anys han deixat el llistó molt amunt demostrant com sempre que son l´anima d´aquest colla.

A l´endamà, esmorzar, cares de cansats però amb el somriuere d´orella a orella. Aprofitem el matí i aquells que no han de marxar fant un volt pels volts de la casa disfrutant del día maco que fa.

Un altre any, especial però ... amb ganes de que arrivi el sisé !!!!




3 comentarios:

Helena P. dijo...

Uoooo! Què xulo tot plegat: vídeo, fotos i com no, el finde que vam passar plegats (bé nosaltres vam fer tard, per variar...)

Una abraçada enorme des de Mataró city a les portes de l'any nou! Bona entrada al 2014 i a cuidar-se!!!

Helena

Helena P. dijo...

UUuuoooo! Què xulo!!!! Vídeo, fotos i, evidenment, el finde que vam passar plegats. Bé, en realitat el Jose i jo vam fer tard, com sempre...

Una abraçada enorme des de Mataró city a les portes d'aquest 2014 que segur ens depara nous moments inoblidables, Cuideu-vos parella!!!

Helena

JAUME ORS dijo...

Una abraçada i que aquest 2014 sigui una mica millor que el passat. Petons.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)