jueves, 14 de agosto de 2014

PUENTE DE VILLACANTAL (RIO VERO, ALQUEZAR)

 
 
Tot Guara és impresionant, vagis on vaigs la naturalesa és present en el seu estat més pur, i a mida que vas recorrent els seus racons et quedes més bocabadat.
 
 
 
Avui faig una escapadeta curta, aprofitant que vui anar a veure uns sectors d´escalada que no tinc controlats. Una vegada els descobreixo, reculo i faig el descens cap al riu Vero dirección el pont de Villacantal.
 
 
 
 
Ja, a mida que vaig baixant començo a descubrir unes vistes increíbles cap al riu Vero, on predominant tos els seus "abrigo", una mena de baumes molt típic d´aquest raconets.
 
 
Una vegada abaix hem quedo bocabadat. Un pont agafa protagonisme per sobre del Vero, una estructura realment maca per sobre d´unes aigües transparent on la gent disfruta de la seva tranquilitat.
 
 
 
 
 
 
Tot i ser un tram del vero molt asequible no deixa de transmetre pau. Tot i el pas continuo de barranquistes i de gent ... no trenca la tranquilitat que transmateix. D´aquí es pot continuar fent ruta o deixar-se transportar per les aigües aball per anar a buscar les pasarel.les però jo decideixo tornar pel mateix camí que he vingut ... això si marxo amb una satisfacció enorme !!!















 
 

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)