domingo, 13 de enero de 2013

RUNNING "ALÒS DE BALAGUER"



La nostra filosofía és ... si quedem per sortir, faci el temps que faci, plogui, faci fred, calor ... tan se val qüalsevol situació climatològica adversa ... nosaltres sortim i quedem ... alguna cosa farem i si no ... gaudir de la companyia ... aquesta és la nostra filosofia i sempre ens surt bé.



I per aquesta ocasió anat així. Tot i la previsió del temps que no és gaire optimista quedem. La nostra intenció és anar a Alòs a fer la Olga-Frontera o fer una mica d´esportiva. Una vegtada arrivem a Artesa la pluja fa acte de presencia, però tot així, disfrutem de l´esmorzar i decidim anar cap a Alòs.
Una vegada allà, segueix plovent o sigui que ... uns decideixen anar a fer una ullada a uns sectors d´esportiva i la resta anar a fer una mica de RUNNING !!!


Fem un rutilla maca, vorejant en tot moment el riu, desde la població d´Alòs fins les pasarel.les que hi ha instal.lades riu abaix.



Una vegada arrivem a l´alçada de la via Olga-Frontera, tornem pel camí que hem anat trepitjant fins arrivar al parking on tenim els cotxes.


Així fem un total de 14 kilòmetres, força planers, amb algun petit desnivell però molt agradable, en un entorn fantàstic.
I com no, el temps fa un canvi radical, es comença a obrir les primeres escletxes de sol. Els nostres companys han decidit anar a Cubells a provar sort amb aquell sector i nosaltres marxem cap a allà ... encar escalarem !!!!



1 comentario:

Joan Baraldes dijo...

Ei Jaume,

Si més no vareu riure i fer activitat que ja és molt !! jo em vaig quedar a casa veient com plovia...

Salut i a tibar

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)