domingo, 1 de septiembre de 2013

CIRC DE GAVARNIE (HAUTES PYRENEES, FRANÇA)



Aquí, los paisajes son mágicos, asombrosos ...« ... pero repito que no ha visto en ninguna parte lo que está viendo en este momento en el horizonte ... » Víctor Hugo- Dios 1891




Feia molt de temps que voliem visitar Gavarnie però la distància sempre ha sigut la màxima dificultat per arrivar. Cal fer una volta considerable, tot i que, desde Ordesa sembla fàcil. La vegada que ho varem tindra més aprop quan varem pujar per Bujaruelo i varem arribar adalt però ...


Aquest any per fi arrivat la hora, aprofitant les vacances pels Pirineus Occidental ens hi acostem vins aquesta meravella de la natura, el circ de Gavarnie, on la seva cascada de més de 400 metres d´alçada és la gran protagonista. Som-hi !!!!




A la entrada del poble jà s´hi respira un ambient diferent, d´alta muntanya, força gent amb els seus motxillots enfilant el camí cap al circ.

NOmés agafar la pista al fons veiem la cascada que predomina tot el circ. És un autentic regal pels nostres ulls.







Un itinerari realment fàcil, on qüasi no hi ha desnivell, vaja, si que hi ha però per ser on estem és un regal ... tot comaninant al costat del riu anem guanyant metres i ens anem acostant. Les nostres nenes disfrutan en tot moment de l´entorn i nosaltres també.














Una vegada arrivem a la última edificació, un restaurant allà no podem continuar amb els nostres gossos. O sigu que jo acabo de fer el tram tot solet fins arrivar a peu de la columna d´aigua, clapes de color blanc de la neu que encara no s´ha fos hi ha per tot arreu tot i ser al mes d´agost, és cara nord i això es nota.






Ara ja podem dir que hem estat aquí, a Gavarnie ... un sommi fet realitat !!!! Ara retorn i continuar gaudint. 



Una vegada arrivem al poble, només tocar gaudir d´un bon crepe acompanyat de gelat ... per acabar-ho d´arrodonir.




GAVARNIE

EL CIRCO EN LA PRÁCTICA :

Deje su coche en el pueblo de Gavarnie (aparcamientos a disposición). El camino del Circo sale del pueblo y va a dar a la Hôtellerie du Cirque (45 min. de camino). Este camino se puede hacer a pie, a caballo o, por qué no, a lomo de asno. Es posible acercarse al «muro» del circo y a la gran cascada (una parte del camino se hace sobre el nevero).

ITINERARIO BIS :

Si le atraen los atajos, tome el sendero de Pailha para llegar al pueblo. De la Hôtellerie du Cirque en Gavarnie, este sendero le brinda una magnífica vista del valle y de los picos. ¡Deténgase a observar la flora y no se olvide de la célebre Ramondia!

DESCUBRA TAMBIÉN :

Hay otros circos que también merecen nuestra atención. Son también las Joyas del Monte Perdido, inscritas por la Unesco en el patrimonio Mundial de la Humanidad.

Circo de Troumouse :
Después del pueblo de Gèdre, tomar a la izquierda con destino a Héas. Carretera de peaje a partir de la posada. Ir hasta el final de la ruta.
Hermosos paseos en el circo.

Circo de Estaubé :
Salida desde el circo de Troumouse. Tomar a la derecha con destino a la presa de Gloriettes. Dos horas de camino para llegar al fondo del circo.
Vista única del Monte Perdido y la Brecha de Tuquerouye. ¡Se trata de un sitio excepcional para observar las marmotas!

PARA MÁS INFORMACIÓN :





Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)