viernes, 17 de agosto de 2012

Via Stromberg (150 mts, 6a/5a obligat) Gorro Frigi




Divendres quedem els que ens podriem anomenar els quarentons del GEAMM però amb tot l´orgull que això representa. En Ramón, l´Alfredo i en Jaume. Com no, prioritari anar a buscar la ombra i aquest via és de les millor per fer en dies calurosos com el d´avui. Tot i la aproximació i la calor quan arrivem a peu de via ja estem a la ombra.






El primer llarg l´obra l´Alfredo i desde el primer moment et fa posar les piles i escalar de veritat. Al darrera 
en Ramón i jo també ens tenim que posar les piler per arrivar a la reunió.




El segón llarg fàcil, amb bones patatones és un llarg de transició que et dexiar disfrutar de la via i de l´entorn avans de contniua amb el següent llarg.

El tercer el torna a obrir l ´Alfredo. Aquest llarg mot maca i amb un parell de pasos complicats ens deixen un bon record. Primer és qüestió de superar una panxa, que l´Alfredo dubte però finalment l´ataca per la esquerra per superar-ho i sortint un segón tram realment finet per asolir finalment la reunió.
El quart un altre llarg de transició, fàcil amb preses d´escandol per tornar a relaxar-se i disfrutar. Per l´últim llarg ens trobem el grau de la via, un 6a que es pot fer en Ao. Una petit sostre amb un pas una mica més atlètic. En Jaume xapa la primera i la segona però dubte en sortir del sostre. A la segona ho aconsegueix i s´enfila cap a la reunió que montarà a la creu del Gorro Frigi. Al darrera l´Alfredo i en Ramón ... la trupe del qüaranta !!!








VIA STROMBERG  (150 MTS, 6a/5a obligat)
GORRO FRIGI, MONTSERRAT


1 comentario:

Alfredo dijo...

Una via xula y bien asegurada, que de vez en cuando tambien gusta.

cuidars...ññññ

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)