domingo, 16 de septiembre de 2012

Via The Vall (130 mts, V) L´elefant



Vaja, marxem cap a Montserrat i quan arrivem veiem que hi ha moltíssima gent, esclar, hem coincidit amb la Matagalls-Montserrat ... cacau servit !! Primer esmorzem com sempre a Monistrol a la plasoleta i deunidó la gent que hi ha. És d´hora però ja comencen haber-hi forces participants de la cursa que s´enfilen cap al Monestir.

(VIDEO RESUM)

Agafem la furgo i averue que ens trobem adalt. I si ... no hem arrivat adalt i ja ens trobem aturats en mig d´una sergantana de cotxes o sigui que decidim aparkar al primer parking de terra que trobem. Farem una miqueta de patejada però ho agrairem.

Al Monestir que cal dir. aglomeracions de persones, moltes d´elles amb retols animan als seus coneguts. Nosaltres al nostre rollo, ens enfilem pel pas dels francesos i tot seguit cap al Monestir de Sant Benet. Ara cal anar a buscar la trompa de l´elefant i pujar per la canal de la Momia per anar a buscar la cara nord de l´elefant on trobarem la nostra via ... a la ombreta.

Com a referència per trobar la via, a terra una petita llastra amb una marca de color blau, i una parell de metres a la seva dreta, per sobre del nostre cap un buril sense xapa ... i recta amunt !!!













Cal dir que la via és molt maca, un primer llarg amb una part en flanqueig amb bones presses, un segón llarg també molt maco i el tercer de transició per arrivar al cim i disfrutar de les vistes. Una via equipada però que et fa escalar de debó !!!



The Wall a l’Elefant



APROXIMACIÓ. Desde el MOnsestir prenen l´escales del pas dels francesos i trenquem a la dreta direcció la ermita de Sant Benet. Creuem la porta i anem a trepitjar la trompa de l´elefant. Pujem per la canal  que dona a la Mòmia i una vegada adalt sortim en un clar. Prenem el camí a la esquerra amb marques blaves. Arrivem a un coll i el baixem fins arrivar a peu de via. Com a referència una llastra recolçada amb una marque blava i un espit a la dreta sense xapa a un parell de metres d´alçada.. DESCENS: Direcció sud desgrimpem una canal i tot seguit reseguint el camí que ens durà fins la ermita de Sant Benet. ORIENTACIÓ: Nord-oest. MATERIAL: 9 cintes i algun cordino per llaçar algún marlet al segón llarg.

2 comentarios:

Alfredo dijo...

Muy bien, una buena paetada y una escalada a la sombriki, esta fue la
famosa via en la que Carla and company, decian "estamos aqui estamos aqui"..

cuidaros...ññññ

JAUME ORS dijo...

esta frase "estamos aqúi" pasara a la historia del GEAMM !! Abrazos.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)