domingo, 5 de agosto de 2012

Via Josep Nieto (130 mts, V+, V obligat) La Pastereta, Montserrat.




Aquest Diumenge serà diferent. Si anem a escalar però per sobre de la escalada, la via, la dificultat hi haurà alguna coseta especial. Serà  el primer día que en Jaume, el princep de la Esther, que descubrirà, ben segur, noves sensacions que mai haurà experimentat, tot i ser un noi acostumat als reptes. 
Avui serà la seva primera via llarga, a Monserrat i això és especial. I així ha sigut, desde el primer moment la expresió de la seva cara a sigut diferent, una barreja de expresions, felicitat, por, tensió, dificultat, però per sort sempre hem estat al seu costat. Com no, començar així amb una cordada com la que ha fet, amb la Esther i en Ramón facilitat tot ... i el resultat ha sigut extasis !!! Enhorabona Jaume per descobir l´alçada, esperem tornar-te a tindra´t al nostre costat en qualsevol paret del nostre petit país.




Bé, la paret escollida a sigut a la Pastereta, buscant les orientacions oest per no ... pasar gaire calor. Tot i que quan fem romeria GEAMM al final el temps passa ràpit, que si esmorzar, xarradeta ... arribem a peu de via quasi al migdia. Tot així ... comencem a escalar a la ombrar per acabar patint una miqueta la calor, que se intsensificarà al retorn cap al cotxe.

Fem 4 cordades. Per una banda la Carla i en Bladé faran la "Sàc de Paciencia 80 mts, 6a obligat. Despré tenim a la Sandra i en Tito que faràn la Vilmambar 130 mts i un 6a força mantingut. La parelleta de Jaume que faran la Josep Nieto, 130 mts i V+ una via ... que et fa escalar i el trio on es troben la Esther, en Jaume i  en Ramón, que fan la Funció Clorofil.lica, 130 mts de V, una via perfecte per inicicar-se.








I tot anat així, una jornda fantàstica, d´aquelles que tenen la seva coseta especial, que ens la ha donat en Jaume i la Esther i com no, també cal dir que contents per tindra al Ramon tornant a escalar després de moment difícils per unes lesions, que ens feia dubtar si el tindriem al nostre costat escalant i ... gràcies a les seves ganes de tornar així ha sigut ... tornem a tindra al Ramón pujant per les parets. Gràcies Ramón !!!



SERRAT DE LA PASTERETA (MONTSERRAT)

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)