lunes, 28 de julio de 2014

VIA DEL CARLES (155 mts, V+ (V obligat)) GORRO FRIGI, MOTNSERRAT

 
 
 
Per aquells que comencen en via llarga sempre ho dic ... cal escollir el día perfecte (sol sense fred ni calor) la via perfecte (Via del CArles a MOntserrat, Gorro Frigi) i la compañía perfecte (els teus amics) i l´éxit està asegurat !!!
Dons així ho faig amb la Marian ... destinació Montserrat !!! Deixem cotxe, carguem material i allà ens trobem amb la Montse i en SErgi que també farant alguna coseta per MOntserrat.
 
 
 
 
Aquesta via és perfecte, per les vistes, pels seus còdols d´escàndol i perqué és molt fácil.
 
 
 
 
Només caldrà anar reseguin els seus bolts fins arrivar al cim i disrfrutar de les imatges que ens emportarem al final de la jornada. La zona de gorros amb el monestir per sota nostra sempre impresiona i més per aquells que és la primera vegada que visitan la nostra estimada MOntserrat.


















 
 
 
Via del Carles (155 mts, V, V+ obligat)
Gorro Frigi, Montserrat
 
Aproximació: Cal pujar desde el monestir pel funicular de S. JOan  i despres evident cap a la agulla o pujant caminant pel pas dels francessos. La Via: Evident ... amunt i amunt reseguint sempre els volts. Descens: Pel camí equipat que trobem a la vessant sud però ... els primers trams están desequpitas o sigui que nosaltres rapel.lem o desgrimpar amb molt cura ... augggg !!!

 
 

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)