domingo, 26 de octubre de 2014

6 ANIVERARI GEAMM (VILANOVA DE SAU)

 
 
Aquest cap de semana ens tornem a reunir tots plegats per celebrar aquesta data tan especial per tots nosaltres. Ara fa sis anyets que ens varem coneixer en un curs d´escalada a Mataró. D´aquell grupet va neixer una gran passió per la escalada que actualment continuem practicant. D aquell grupet va neiuxer un nom "GEAMM" ... peró per sobre de tot va neixer una familia,  que any darrera any anat creixent ... tot i que sempre hi ha gent que no pot vindra ... els que ens reunim ens enrecordem de tots ells, com si hi siguesin amb nosaltres.
 
 
Aquest any cambiem d´ubicació dins la nostra geografía tan increíble que tenim. El primer any varem estar al Solsones, a la Vall de Lord, el segón a Vilanova de Prades a Tarragona, el tercer trapitjarem la provincia de Barcelona a Les Fonts del Llobregat, el quart cap a Girona, a la Garrotxa, el cinqué varem repetir al Solsones a la mateixa casa i aquest trepitgem Osona, a Folgueroles per fer nit a Vilanova de Sau ... un llóc idil.lic !!!
 
Quedem dissabte al matí, matinant una miqueta a Folgueroles, les portes cap a Sau. Aquí farem una mica d´activitat com sempre fem els dissabtes. Aquest any deixem una mica a la esquena la escalada i la dediquem als petits del GEAMM o sigui que decidim fer una ... petita o gran volta en bicicleta tots plegats. Pels volts de Folgueroles, una bona xarxa de camins molt ben indicats o no ser que un es perdi ... i així ho fem nosaltres. Tot i això , tot plegat acabem fent una volta d ´uns 20 kilòmetres o els  petits ens deixen bocabadats de la seva fortalesa ...
 
 
Després de la volta ens trobem a la plaça del poble, al bar amb la resta de gent que anat arrivant. Birretes, pica pica, abraçades i marxem a dinar en un petit bosquet sota la ombra.
 
Devat ... que fem ara ?? Un petit comité decideixen marxar a fer bloc a Savassona, d´altres jugar a pilota, d´altres a fer mes bicicleta i d´altres a fer temps per veure el Madrid-Barça ... será una tarda ben oprofitda !!!
Els frikis del grup marxen a Savassona, un petit indret de fades on els blocs agafant un protagonisme brutal, la seva ermita de S. Feliuet adalt d´un turo vigila tots aquest petit rocs d´arenisca que no marxin corrent ... un bosc de caminets i corriols que jugant a perdres. Tibar de valent, riure, caure, tornar a pujar, baixar ... un joc de nens.
 
 
 
Reunits amb la escusa de veure el partit de futbol i no diré el resultat ... una vegada acabat marxem tots plegats ... una cua de furgonetes direcció Vilanova de Sau en busca del nostre cau on celebrar el nostre aniversari. La casa de colònies de la Tallada, un indret majestuós, gran, amb unes intstal.laccions que et pots arribar a perdret ... és el llóc perfecte per aquesta mena de celebracions.
 
 
 
Per la ocasió ho compartirem amb un altre grup  ... a veure que tal ??
Després d´instalar-nos ... tot seguit el sopar, divertit, aquella estona que un parla amb l´altre, rius, comparteixes i com no sopas !!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ara ... preparar la festa, DJ Blade és el nostre crak de les nits dels aniversaris GEAMM, festa asegurada, ballaruca fins a últimes hores de la nit ... però avans sempre tenim sorpresas. Aquest anys regalets pels que marxen, regalets pels que es varen casar en forma d´audiovisuals, calendaris per a tots dels 2015 ... i un petit resum del que ha sigut aquest anys en forma de video.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Després de la nit ... arriba el matí. Esmorzar, resaca, cansats tot i que hem tingut una hora més pel caniv d´horari ... ha sigut perfecte !!!
Després de l´esmorzar decidim anar a caminar fins l´embassamen t de Sau .... preciós ... un indret que transmeteix pau tot i que nosaltres puguem trencar a aquesta pau ...això segur !!!
 
Aquí fem un a petita foto que és la que hi ha penjada a l´inici ´d´aquesta piada, és maca, és divertida ... és GEAMM.
Una volta que ens fara entra ganar o sigui que marxem després cap a la casa per dinar tots plegats.
Ara només caldra fer una bona bacaina a la gespa, mig mig, sol i ombra ... per acabar de dir adeu el que ha sigut una altre cap de semana especial, una aniversari Geamm ... ara tocar tancar el ulls i recordar els bon moments. Gràcies.
















No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)