domingo, 10 de marzo de 2013

MARGALEF ... el paradis de la escalada !!!


Aquest cap de setmana ha sigut especial per dues raons. La primera perque he descobert una zona on fins ara no havia escalat mai, sembla mentida però si. Margalef.

(VIDEO RESUM DEL CAP DE SETMANA)
(VIDEO VIA DEMENCIA SENIL ... SOMIAR ÉS GRATIS)


 Que cal dir ... un llóc increíble !!
I la segona que he compartit la escalada amb una gent especial, tota una colla de Barbastro amb qui espero poder compartir més escalades.


Despres d´una aturada técnica arrivem a Margalef. El sector escollit el Llepafils on trobem vies fàcils per tots aquells que toquen roca per primera vegada. I així anem fent vies, una darrera d´altre fins que l´aigua en forma de xàfec fà acte de presencia. Així que decidim anar a dinar a la presa on trobem una àrea de pícnic.























A la nit marxem cap al refugi on trobem un ambient d´aquells fanàtics. La majoría estrangers, de fet, les matricules dels cotxes que hem anat trobant aquesta jornada predominaben les franceses, txecs, polacs i com no els de la terra.
Cervesa, xerradeta, soparet i ... anar a dormir que demà toca més !!!





Diumenge cambiem de sector. Ens dirigim cap a la ermita i més concretament al sector Camí de la ermita. Vies xules on predominen el sisens però tot i així acabem tastant els 6b ... que més d´un encadena !!! Un sector on deixarem vies pendents dons segur que hi tornarem !!!

















Una jornada d´aquelles que queden a la memòria, al disc dur de cadascú ... això él el que te "viure per escalar i escalar per viure". Gràcies a tots !!!


MARGALEF (TARRAGONA)
PARC DEL MONTSANT






(sector 5 Camí de la Ermita)



No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)