domingo, 22 de junio de 2014

ESCALADA A BISAURRI

 
Aprofitant la meva estada aquí a l´Aragó vaig coneixent sectors i més sectors i cada vegada hem sorprenem més.  Pujan cap a Benasque i a l´alçada de CAmpo, ens desviem per anar a buscar aquesta sector d´escalada.
Busque sectors on la ombra sigui present per aquestes dades dons la calor apreta de debó i tot i ser aprop del pirineu el sol apreta de debó.
Aquesta escola te una bona orientació per escalar apartir del migdía i a la tarda. Vaja, que potser fins i tot pasarem fresqueta ... ja veurem !!!
La aproximació ... bé ... la fem en 4X4 o sigui que tot un luxe. Desde on deixem el cotxe en uns 15 minutets ja arrivem a peu de vies.
El sector ... bé ... son d´aquells que t´agraden però potser no hi tornaries. De totes maneres sempre trobes coses bones i marxem amb bon regust però ... de fet no hi tornaria.
 
Les vistes això si son realment maques. Tot el Pirineu d´Osca al davant nostra, i disfrutatnt de poder veure encara restes de neu això per ser el mes de juny és tot un plaer. Els contrastos dels verds i el blanc de la neu no té preu. Per la ocasió hem sigut en Ramón i en Quinon ... una bona jornada d´escalada. Ara de tornada cap a SEira a fer la birreta !!!!
 
 
 
 
 
Com arrivar-hi ???
Desde Bisaurri, continuar la carretera hacia Gabás. Al poco de salir del pueblo, veremos a la derecha una gran granja. Aquí nos desviamos a la derecha por una pista que se dirige a la misma y continúa ascendiendo hacia la montaña. El estado de la pista es aceptable, salvo algún tramo mediocre en el que deberemos ir poco a poco. No es recomendable venir con vehículo bajo. Llegados a un collado, aparcamos. Continuamos a pie por la izquierda. Un amplio camino asciende en fuerte pendiente hasta llegar a una zona llana. Aquí el camino principal se dirige a la derecha, en dirección a la ermita. Nosotros continuaremos planos, por unos prados y en ligero descenso hacia la base de la pared (15’)



No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)