lunes, 13 de octubre de 2014

ESPORTIVA A MONTSERRAT (SECTORS PELL ROJA, PLACA DE L´INDI, COLLBATÓ)

 
 
Quan vols portar algú per primera vegada a escalar a MOntserrat i vols fer esportiva. aquest és probablmente un dels millors perque la gent marxi amb un bon regust del que és fer esportiva a MOntserrat.  El conglomerat de lo millor que hi ha, una aproximació agradable, un peu de via fantàstic i ... segur que sempre trobaràs un munt de gent ... tot no pot ser perfecte.
 
 
 
 
 
Tot i això ... la placa de l´indi al sector pell roja ... sempre surts content. Hi trobaràs graus asequibles per aquells que comencen i per aquells que comencem a exigir-nos també disfrutarem.
O sigu que marxem amb la Marian i la Marghot a tastar el conglomerat de Montserrat. Primer de tot un bon esmorzar a Colbató per començar amb les piles a tope. Ara cal deixar el cotxe i fer la aproximació. Tot i ser principi de octubre la calor apreta. Arribem i encara toca la ombra però al migdiía el sol fa acte de presencia.
Tot i ser un dilluns ... estaba clar que trobariem gent i així ha sigut. Una parell de parelles extrangeres i un monitor amb una parella. Comencem fent les vies fàcils, l´esperò de la Esquerra i acabem fent les difícils de la Esquerra on el 6b+ i el 6c ... prenem protagonisme. Estar clar que marxarem amb un bon regust i ganes de tornar.












 
 
MONTSERRAT, COLLBATÓ
SECTOR PELL ROJA, PLACA DE L´INDI



No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)