jueves, 6 de diciembre de 2012

SOMONTANO EN BICICLETA. ETAPA 2 (Berbegal-La Perdiguera- La Quadrada- La Pertusa - Torres de Alcanadre - Peralta) 42 km.

Avui faré la meva segona etapa del Somontano en bicicleta. Aquesta etapa segueix per la part sud d´aquesta comarca, tota ella molt planera i agradable. Com a curiositat, en els 42 kilòmetre que realitzo, només, si, només hem creuo amb un parell de cotxes, sembla mentida però ha sigut així.
(VIDEO RESUM)

Surto de la plaça del poble i direcció a Berbegal, sempre disfrutant de les vistes amb tot el parc d´Ordesa nevadet al seu darrera. Aquest vegada no faig aturada a Berbegal dons ja varem fer la visita a la etapa 1.

Tot seguit direcció la població de la Perdiguera on destaquem la seva esglesia adalt del turonet. Allà la visitem i ens trobem amb gent del poble realitzan el seu pesebre, molt típic d´aquestes terres.




Tornem enrera per anar a direcció la Pertusa, però avans trobem un desviament a mà esquerra que ens durà a un ... poblet molt petitó, La Quadrada, vaja, ni esglesia !!! Però si que tenen una àrea de descans que molts pobles els hi agradaría tindra. Fotiqui !!

Tornem enrera per tornar agafar la carretera principal disfrutant dels seus paisatges que ens durà cap a la població de La Pertusa, jà dintra de la comarca de la Hoya de Osca.


Aquí no fem visita dons no pertany al Somontano o sigui que, direcció Torres de Alcanadre, que com bé diu el seu nom la creua aquest riu.
Aquí fem una petita visita, la seva esglesia i poqueta cosa més.


 


Ja sortint de Torres ens enfilem direcció Peralta, que tampoc visitarem, dins la ruta 1 per acabar aquesta sortida. Una sortida molt planera i tranquileta.


SOMONTANO EN BICICLETA

ETAPA 2 (BERBEGAL-LA PERDIGUERA-LA QUADRADA- LA PERTUSA- TORRES DE ALCANADRE- PERALTA DE ALCOFEA)
42 KM


1 comentario:

Alfredo dijo...

Oleeee!!
Tu dale a lo que sea..bici, correr,
escalar,..no paressssss!!

cuidate...ññññ

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)